11. marraskuuta 2013

Ympäristö ja innovointi - ENTER Study days Wageningenissa Hollannissa 23.-25.4.2014

Ympäristö ja innovointi


Miten ympäristöä voi käyttää innovatiivisuuden saavuttamiseen?


Näistä teemoista eurooppalaisia luonnonvara-alan opettajaoppilaitoksia yhdistävä  ENTER-verkosto järjestää opintopäivät (Study Days 2014)  Hollannissa vuoden 2014 huhtikuussa.

Termi " innovatiivinen oppimisympäristö " tarkoittaa paljon enemmän kuin luokkahuoneen muokkaamista innovatiiviseksi. Opiskelijan oppimisen ympäristö on aiempaa enemmän kokonaisuus, joka muodostuu yrityksistä, muista organisaatioista, koulun pihoista ja kahviloista, ystävyys-, oppimis- ja työverkostoista, digitaalisista sulautuvista oppimisympäristöistä yms.

ENTERIn opintopäivien teemana on  "How to use the environment to achieve innovative competences?". Ajatuksena on synnyttää vuoropuhelua ja työpajatyöskentelyä erilaisissa aiheista: innovaatiot luokkahuoneessa, innovaatiot luonnonvara-alan yrityksissä, työmarkkinoilla jne.

Opintopäivät järjestetään Hollannin Wageningenissä. Se on erittäin innovatiivinen oppimisen keskus erityisesti Alankomaiden maatalousopetuksen alalla. Siellä toimivan ammattikorkeakoulun (Stoas ) moderni ja upouusi koulurakennus on hyvä  esimerkki nykyaikaisesta rakennetusta oppimisympäristöstä.

ENTERin opintopäiville on vapaa mahdollisuus osallistua, vaikka päivät on suunnatukin erityisesti luonnonvara-alan opettajille ja opiskelijoille. Ohjelma, ilmoittautumiskäytännöt sekä maksut ovat nähtävillä ENTERIN web-sivuilla ja uudessa ENTER-Study Days 2014 -blogissa.

Lisätietoja: pekka.kalli@tamk.fi

Pekka Kalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti